BİTLİS / MERKEZ - Bölükyazı Köyü İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür.

I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. Başta Çanakkale olmak üzere tüm Türkiye'de resmî makamlarca çeşitli programlarla kutlanmakta ve ölen Türk askerleri anılmaktadır.

Mrt

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Tarihçesi

Şbt

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik jandarma ekipleri, eğitim ve öğretim faaliyetleri çerçevesinde  okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldiler. Eğitime katılan öğrenciler hem eğlendiklerini hem de trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, etkinliği düzenleyen ekiplere ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönömünde öğrencilerimizle birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andık. Aynı acıların bir daha yaşanmamasını dileyerek haftayı deprem bilinci oluşturmak için etkinliklerle geçirdik.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayıp 19 Ocak Cuma günü karne heyecanını hep birlikte yaşadık. Yorucu ve eğlenceli bir dönemin ardından çocuklar hak ettikleri tatile başlamanın heyecanıyla kısa bir süreliğine öğretmenleriyle ve okullarıyla vedalaştılar. Yaptıkları özverili çalışmaları için öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder iyi tatiller dileriz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında sınıflarımızda öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla pano çalışmaları yapılarak öğrencilerin sürece aktif katılımları sağlanmıştır.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuz öğretmen ve öğrencilerince coşkuyla kutlandı.